28.1.08

Lelujen huumaa

Netti täyttää elämän, mutta onko sekään elämää suurempi asia, sitä on vaikea tietää. Blogeja on paljon, mutta osa niistä sammuu. Minunkin seuraamistani kiinnostavista blogeista monet ovat jääneet vaille uusia päivityksiä.
Minua kiinnostavat ne, jotka elävät päivittäin, mutta ainakin viikoittain. Poistan omasta seurannastani heti sellaiset joiden tahti on hidastunut. En sentään ihan kaikkia, sillä joillakin on ilmoitettuna, että jatkoa seuraa vaikka viivettä on.

Varmaan vuodesta toiseen, joka päivälle on vaikea löytää uusia aiheita. Joten ainakin minä joudun paljon toistamaan itseäni kirjoittaen vaikka säästä. Puolustuksena voi pitää sitä, että ilmastonmuutos on nostanut säiden seuraamisen entistäkin mielenkiintoisemmaksi.

Toinen mukava aihe on kuluttaminen, johon meillä kaikilla on omakohtaista kokemusta. Tosin on haitallista jos kulutus laskee, niin se ei tee hyvää kansantaloudelle.

Monet uudet yritykset ovat perustettu palvelemaan, jos teemme kaiken omatoimisesti ei palveleville yrityksille riitä työtä ja ne joutuvat nostamaan hintojaan ja sitten taas joku palvelee halvemmalla. Näinhän tämä markkinatalous toimii.

Haloefkti julkaisi tänään siteeraten muita, että paremmalla kynällä saattaa tulla parempia runoja, tai kamera vaikuttaa tulokseen, niinkin voi olla jos se lisää motivaatiota. Aikuinen ja lapsetkin leikkivät innokkaammin, jos heillä on mielenkiintoisemmat lelut.

Kieltämättä näin se toimii, sillä huonoilla työkaluilla osaavan aika kuluu hukkaan ja tylsä kirves, voi luiskahtaa omaan nilkkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti