19.1.08

Tekosyitä

Keskitalven vesisateet antavat oivan tekosyyn olla sisällä lähes koko lauantaipäivän. Uskoisin tämän tekosyyn pätevän aika moneen sillä normaalia lauantaista ulkoilijoiden virtaa ei tänään näkynyt. Markettien pihat sitten taas olivat täynnä, että autopaikkaa sai hetken katsella. Kassoillakin sai jonottaa kauemmin, kuin tavallisesti. Se on ihan positiivista, että edes kauppa käy ja marketit saavat katetta suurinvestoinnilleen.
Joissakin kaupoissa on käytössä uudet korttimaksupäätteet, jotka näyttävät aiheuttavan joillekin asiakkaille edelleen vaikeuksia. Onhan siinä monta vaihetta, jotka on tehtävä oikeassa järjestyksessä.

- kortti oikein päin ja riittävän pitkälle
- valittava maksutapa pankki/luotto
- sitten enter ja pin, Ok.


Kuulin, kun eräskin maksaja totesi, että tähän kauppaan en enää tule. Onkohan sekin tekosyy?

Ei se ihme ole, että joillakin kuluu joskus enemmän kuin yksi yritys ennen onnistumista. Siinä kun moni mummo ja pappa, hermostuu mokomaan tekniikkaan ja jonossa jurputetaan.

Lukemiseen tällaiset talvipäivät ovat omiaan. Kirja poikineen on jo tänä vuonna tullutkin läpiluetuksi. Arto Paasilinnaa olen lukenut, kun tavoitteena olisi saada koko hänen tuotantonsa lävitseluetuksi . Sen olen tässä huomannut, että olenhan minä tämän kirjan lukenut ennenkin. Muuten oli se Pirjeri Ryynänen vain tehokas Kaikkivaltiaan lomantuuraaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti