2.1.08

Ei tietoa

Tilattu lehti ei tullut ilmestymispäivänään, mutta se ongelma ratkesi heti kun soitin tilaajapalveluun, joka lähettää lehden hävinneen tilalle. Tänään Loppiaisen jälkeisenä maanantaina se lehti lopultakin tuli.
Nettikauppa ei toimita tilaamiani tuotteita, kun yksi tuoteryhmä puuttuu, ja sitä odotetaan varastoon. Jos, jättäisin sen pikkutuotteen eri lähetykseen, niin joudun maksamaan ylimääräiset postikulut. Maanantaina 7.01 saapui ilmoitus, että tilaamani tuotteet on pakattu. Joten jo oli aikakin koska tilaus on tehty 19.12.207.
Niin ja polttoaineiden hinta on vieläkin noussut. (Neste, Tourula Dö 1.259)

Tiedän kokemuksesta, että tällaisia pikkuasioita voi tapahtua ja tapahtuu paljon suurempiakin. Oikeastaan on hyvin mukavaa, että eteen tulee asioita, joissa joudumme punnitsemaan omia tietojamme ja tekemään ratkaisuja. Miksi nettikauppa ei palvele niin nopeaasti, kuin antaa ymmärtää, tai miten korkealle energian hinta saattaakaan nousta alkaneen vuoden aikana.

Kaikkiin asioihin pitää ottaa oma näkökulma, mutta on turhaa luulla, että olisin ongelmissani ainoa, joka on oikeassa.
On vain harjoiteltava entistäkin laajempaa katsantokantaa ja opittava näkemään oikein, luottamatta mihinkään väärään tietoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti