26.11.09

Metsään menin, huti tuli


Metsästäminen on varmaan taitolaji. Harmittaa, kun en ole siihen koskaan perehtynyt, sillä niistä taidoista olisi ehkä hyötyä valokuvauksessa. Kameraa järeämpää asetta en ole koskaan omistanut, enkä aio hankkia, sillä  kaupasta saa monenlaista lihaa.

Tänään olisi ollut hyväksi, jos olisin omannut noita vaanijan taitoja. Vihreässä metsässä kuukkelehtiva valkoinen jänis olisi ollut hauska saada kuvatuksi. Olisin saanutkin, jos en olisi odottanut sen tulevan vielä lähemmäksi, mutta pitkäkorva huomasi minut, teki äkkikäännöksen sivulle, eikä pupua senkoommin näkynyt.

Kohtaus oli jonkinmoinen yllätys minulle, mutta vielä enemmän säikähti jänis, joka näki minut pelottavan kameran kantajan. Varmaan luuli viimeisen hetkensä koittaneen, mutta selvisi pitkillä loikilla ehkä ylinopeutta juosten pensaaseen. Olisin saanut hyvän kuvan, sillä minulla oli 300 mm objektiivi ja kamera valmiina, mutta odotin tyhmyyttäni saavani vielä paremman otoksen.

2 kommenttia:

  1. Hih, tämä oli hauska :D Toivottavasti ei ollut valvontakamera piilossa mittaamassa ylinopeuttasi. Täytyy kyllä sanoa, että hyvin piilotettu liikennemerkki ;)

    VastaaPoista
  2. Varmaan sua harmitti, kun et vaan napannut edes huonoa kuvaa siittä pupujussista!
    Mä ihan näen teidät silmissäni, molemmat siinä melkein vastatusten, molemmilla silmät ja suu auki, pelästyen toisianne, ja sitten pakoon!!!
    Ja huh, kuva jäi saamatta!

    VastaaPoista