15.11.09

Jatkuva toisto


—CD-soitin toistaa samaa kappaletta lakkaamatta. Perhana, takuukin on vielä voimassa, joten vein Sonyn pois, sillä kait ne korjaavat tai antavat minulle uuden laitteen. Näin kaverini teki, ja siellä se on nyt soitin odottamassa huollon tarkastusta.

Tämän ongelman kokija soitti minulle eilen ja kertoi miten noissa laitteissa on jo heti uutuudeltaan vikoja. Muutama lohdutuksen sana, siitä että kyllä takuu hoitaa, mutta kysyin onko laitteen käyttöohje vielä tallella? Kas kun noissa soittimissa on ”Reapeat one” toiminto, jolla voi valita kappaleen, jota haluaa toistaa jatkuvasti. On syytä epäillä, ettei laitteessasi olekaan vikaa, vaan tuo toiminto on päällä. Mikäli tästä on kysymys, niin ”vika” korjaantuu, kun poistat tuon kappaleen jatkuvan toiston.

Tietysti laitteessa voi olla vikakin, mutta minä ainakin olisin tarkistanut ensinnä käyttöohjeen ja vasta sen jälkeen kiikuttanut soittimen huoltoliikkeeseen. Mielenkiinnolla odotan mikä on huoltoliikkeen korjaustoimenpide ja paljonko ne laskuttavat häntä napin painamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti