20.11.07

Keskustelupalstalla valokuvauksesta

Keskustelupalstat ovat ainakin yhtä mielenkiintoisia seurattavia, kuin kansalaisten blogitkin. Mielenkiintoisia keskusteluja käydään erilaisilla harrastesivuilla. Sfnetin valokuvauskeskustelujen eräs asiallisimmista on aktiivinen keskustelija Väinö Louekari. Nyt hän on avannut keskustelun

(Linkki) ”Valokuvauksellisesta järjettömyydestä”.

Avauksessa esitetyt mielipiteet ovat sellaisia, että on odotettavissa vilkas keskustelu puolesta ja vastaan. Kommentit syventävät esitettyä asiaa hyvällä tavalla. Saapa nähdä miten keskustelun edistyessä käy, onko avaajalle tulossa muiden mielipiteistä uusia oivalluksia ja tarvetta muuttaa alkuperäistä näkemystään. Osa, etenkin ammattilaiskommentit ovat todella provosoivia, sillä harrastelija on harrastelija, joten toiminta lähtee aina omista tarpeista. Ammattilainen on työnantajansa palveluksessa ja hänen töillään tulee olla tilaajan hyväksytä.

Kuva on hieno asia, jos se on sellainen, kuin kuvaaja aiheen ajatellut. Joskus teknisesti epäonnistuneen kuvan voi lähettää voittamaan, mutta silloin lähettäjällä tulee olla ammattimaista uskallusta.

Seuraillaan miten tämä mielenkiintoinen aihe etenee ja kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti