17.7.08

Riskinhallintaa

Tarmo Toikkanen kommentoi bolgeissa kulkevaa ketjukirjemäistä briljantin kuvan jakoa. Julkaisen hänen kommenttinsa kokonaisuudessaan:

—Sanon saman kuin Pisarat-blogillekin:En viitsisi pilata bileitä, mutta tuo "palkinto" näyttää ketjukirjeeltä ja näköjään on suunniteltu boostaamaan tuon tietyn bp0.blogger.com-sivuston näkyvyyspisteitä. Jokainen tuon kuvan muodostama linkki kun antaa lisäpisteitä tuolle sivustolle, jolloin se voi jossain vaiheessa vaihtaa sisällökseen jotain rahanarvoista, kuten spämmiä, haittaohjelmia tai muuta laitonta, ja pääsee vauhdilla hakutuloksissa korkealle. En levittäisi.

Vaikka ongelmana voisi olla ”briljantin" kuvakopio niin annan sen olla, mutta lisään myös itse ottamani kunniakirjan. Uskon birjaltin tuoman riskin olevan aika vähäisen.

On mukava tulla huomatuksi ja on ilo myös jakaa huomiota joillekin seuraamilleni blogeille. Toki niitä on paljon muitakin, joten seitsemän valinta ei ollut mitenkään vaikeaa.

Elämässä on paljon riskejä eikä niistä ole suurimpia liittää blogiin jokin epämääräinen kuva. Ilmastoa pilaamme, vaikka olisimme kuinka varovaisia ja liikenteessä jokainen on riski, kulkee millä keinolla tahansa. Ruokamme sisältää riskejä. Kaikessa niitä on, mutta riskien hallintaa pitää silti kunnioittaa saatua isällistä opastusta.
Kiitoksia kommentistasi Tarmo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti