5.5.08

Kallista se on

Suomessa bensiinilitra maksoi huhtikuussa keskimäärin 1,42 euroa Yhdysvalloissa kauhistellaan, kun litra bensiiniä maksoi keskimäärin 0,62 euroa. Euroopassa litra menovettä maksoi keskimäärin huhtikuun puolivälissä 1,92 dollaria.

Näistä uutisista saa sen käsityksen, että ”jotain tarttis tehrä” asian hyväksi. Ovatko valintamme vaihtoehtoiset polttoaineet tai sitten autolla liikkumisen selkeä supistaminen. Omassa päässä olisi ensinnäkin funtsattava mikä tässä elämässä on tarpeen ja mikä on tarpeetonta.

Kohta alkaa nurmikkokin olla jo siinä pituudessa, että sen leikkaaminen tulee ajankohtaiseksi. Ajanko sen Stigalla vai annanko kasvaa siksi kun se on viikatteella niitettävässä pituudessa. Kasvimaakin on vielä kääntämättä, joten on päätettävä teenkö sen lapiolla ja kuokalla, antaen puutarhajyrsimen odottaa parempia aikoja.

Kaupassakäynti ilman kulkuvälinettä on aika vaikeaa, kun tottunut autoon, mutta pistää miettimään onko ostettava polkupyörään tavarankuljetuskärry. Pyörän sarvessa tai takahäkillä ei meidän ostoksia pysty järkevän turvallisesti kuljettamaan.

Tuommoisen noin 100 euron kärryn hinnalla saa bensaa reilun tankillisen, niin siitä voi sitten laskeskella millä tavaransa rahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti