3.1.24

Harmia auton kanssa.

Laitoin eilen auton lämmitykseen, kahden tunnin jälkeen kokeilin käynnistystä. Ei käynnistynyt. Rellu sanoi vain hitaasti ääntäen WOV. Jatkoin lämmitystä vielä tunnin ja kokeilin sitten uudestaan, mutta sama murahdus sieltä kuului eikä pyörähtänyt kone ollenkaan. Otin johdon irti ja ajattelin, että ei se tässä kolmenkymmenen asteen pakkasessa voi paremmaksi muuttua. 

Tänään keskiviikkona on pakkasta kaksikymmentäyhdeksän, niin näyttää meidän mittari. Eli kylmä sää jatkuu. Laitoin ruohonleikkurin akun lataukseen, jos siitä saisi lisävirtaa autolle.  

Kunhan aurinko nousee ja aamu alkaa sarastaa niin, yritän saada jäätyneen nokkapellin auki ja laitan auton-akun lataukseen. Jos se siitä sitten voisi muutaman tunnin latauksen ja lämmityksen jälkeen käynnistyä.  

Tämä viikonloppu jatkuu kylmänä, että ei tämä hyvältä näytä, mutta jos säätiedotuksia on uskominen, niin alkuviikko saattaa olla vähän kohtuullisempia pakkaslukemia. Täytyy yrittää lämmittää ja antaa lisävirtaa, mutta aika vaikealta tämä näyttää. 

En tiedä, mitä sitten, jos ei autoa pysty viemään katsastukseen. 10.01 mennessä, joka on viimeinen katsastuspäivä. Sitten se vaan on ajettava myöhemmin katsastusaseman pihaan ja jos se sitten. Joko läpimeno taikka korjauskehotusuksen kautta laitettua auton ajokuntoon.  

Kaikenlaisia harmeja sitä ihmisellä on, kun on vanha auto ja pakkanen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti