16.10.08

Pistäydyn äänestämässä

Tärkeä asia äänestys minun on hoidettava etukäteen, koska sitä ei varmaan voi tehdä varsinaisena vaalipäivänä, koska olemme silloin vieraalla paikkakunnalla. Me käymme vaimoni kanssa äänestämässä ennakkoon. Eihän se ole edes vaikeata, kun ennakkoäänestyspaikka on lähimarketissa, jonne on viimeistään huomenna asiaa, kun pitää käydä ostamassa ruokatarpeita viikonlopuksi.

Näitä kuntavaaleja odottaessa on ihmetyttänyt miten vähän vaalimainontaa tulee postilaatikkoon. Olisin odottanut asiallista postia paljon enemmän. Kaikkein eniten ihmetyttää, kun omalla ehdokkaalla ei ole edes blogia, jossa hän kertoisi miten aikoo toimia suurenevan Jyväskylän hyväksi. Olen hyvin vakuuttunut hänen pääsystään valtuustoon, ja pyrin myös vaikuttamaan, että ehdokkaani tulevaisuudessa tiedottaisi toimistaan kuntalaisten hyväksi, omaa blogia pitämällä.

1 kommentti:

  1. 'Meilläkin oli äänestys ja entinen pääministeri pääsi tuhoamaan valuuttavarantoamme naapurin hyväksi hyväksi. Änestyspaikan kanssa meinas käydä samoin kuin Floridan mustille. Ensimmäisessä paikassa olimme väärässä paikassa. toiseen kumminkin kelpasimme vetämään "punaisen viivan" Kampai kävi täällä

    VastaaPoista