11.4.07

Oravanpyörä

Uskommeko koko ihmisikämme Joulupukkiin, joka tuo meille kaiken haluamamme olemme sitten lapsia, nuoria, aikuisia, työllisiä, työttömiä, sairaita tai terveitä, eläkeläisiä, duunareita tai yrittäjiä.
Pidämme kiinni elintasosta kaikin keinoin, joka sekään ei riitä vaan aina vuosittain ostovoiman tulisi nousta, aina pilviin saakka.
Koemme pienenkin taantuman tai vähäisen veronalennuksen tai pienen palkankorotuksen loukkauksena itseämme kohtaan. Kaikkiaan meillä suomalaisilla menee vähintäänkin hyvin, pidetään vertailuna mitä tahansa kansainvälistä mittaria. Monilla on varaa ylellisyyksiin ja luonnonvarojen piittaamattomaan tuhlaamiseen. Ajamme kalliilla saastuttavilla autoilla, teemme ulkomaanmatkoja, syömme enemmän kuin kehomme kuluttaa ja kaiken lisäksi tuhlaamme kaatopaikoille, jopa elintarvikkeita. Kaikesta pahinta on se, että useimmat eivät varmaan tule ajatelleeksi miten hyvin omat asiat keskimäärin ovat.
http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Miljoonia%20kiloja%20ruokaa%20heitet%C3%A4%C3%A4n%20vuosittain%20roskiin/1135226474819

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti