Ihmisten on saatava hyvälaatuista ruokaa, muuten käy, kuin kulkumiehen hevosen. Ruokamme tulisi olla laadukasta ja pilaantumatonta, muuten siitä saattaa seurata vatsanväänteitä.
Nyt lehdet kirjoittavat, miten jostakin pilaantuneista juustoista on värkätty sulatejuustoa ihmisille, vaikka pahentunut erä oli tarkoitettu eläinten rehuksi. Miten tällainen voi sattua rehellisille italialaisille, joiden ruoka- ja viinimaine on lähes ranskalaisten laatutuotteiden luokkaa. Herää kysymys, että olenko minäkin ostanut lähikaupasta tuollaista tuotetta? Ilmeisesti en, koska mahani on ollut kunnossa.
Teollisiin ruokiin pitäisi voida luottaa 100 %, mutta saattaa olla, ettei mikään olekaan varmaa. Kotoisessa ruuanlaitossa sentään tietää mitä kuluttaa, jos käyttää tuntemiaan raaka-aineita. Taidanpa panna herneet likoamaan ja huomenna ”papupata” porisee.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti