26.4.09

Tanssi on hyvää viihdettä

Tanssii tähtien kanssa on oikein mukavaa viihdettä, jota on ilo katsella. Aina joskus on tuntunut pahalta, kun kansa on pudottanut jonkun mielestäni väärä parin pois. Nyt ei niin tapahtunut sillä Wilsonin vuoro oli tänään. Hän on kuitenkin antanut ohjelmalle aivan mahtavan latauksen ollessaan viimeinen, joten myös paras miesoppilas. Hänellä on ollut niin mahtava asenne, että siitä meidän jokaisen suomalaisen miehen tulisi ottaa jotakin opiksemme.

Kuka nyt sitten äänestetään tuon kisan parhaaksi, sen minusta jo aivan sama, sillä jäljellä olevat kolme paria ovat todelle hyviä. Pirkko ansaitsee ja saa paljon myös sympatiaa, mutta ei ole hänen asenteessaan, kestävyydessään eikä taitavuudessaan mitään vikaa. Satu on kaunis ja taitava tanssija ja Roosa on eräs kevään kauneimmista kukista. Voittakoon kuka tahansa hän on voittonsa ansaitseva, kuten muutkin mitalistit.

Kohta alkaa lavakausi, joten pitää kait sitä viedä vaimo tulena kesänä ainakin kerran kuukaudessa suomalaisen järvenrannassa olevalle tanssilavalle. Savio Laukaassa tai Hanganlava ovat ainakin oikein mukavia sellaisia.
Kuvassa on itsestään tykkäävä tiainen, tarkempi laji, niin mikä tiainen on kuvaansa katseleva lintu?

1 kommentti:

  1. Oliks siin peili..hih.. Tosi kaunis harmooninen kuva. Pidän etenkin väreistä. Lajist en tied, mut lintu on ;D

    VastaaPoista